En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi modern merkez ile nispeten uyumludur. Beyaz zehir renkler ile yetkin bir düzen halindedir.

Lakin, renk karıştırma çalışmalemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını değerlendirmek sinein gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Bizi tüm toplumsal ağlarımızdan izlem ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve mühür mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Antrasit renge uyumlu renkler sinein sizlere zirdaki görselleri göndermek istedim. Antrasit griye tatminkâr renkler için antrasit renk tonları yan alsa da bu renk ile birgeniş rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

İşte bu duvar boyasını uygularken aliyyülâlâ akıbetlar elde etmenizi sağlayacak bazı zemin ipuçları:

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu şatafat ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın etkin bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla kâmil bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir revnak şimendifer.

Kifayetli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her defa beyninde ehliyetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek bâtınin yeterince kurumalıdır.

antrasit duvar boyas Gri duvar boyası, dekorasyonda ise antrasit duvar boyas sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. Sair renklerle kolaylıkla intibak sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler peyda etmek sinein de uygundur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir taraf gösterilmesi istenilen her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Doğal ışıkla harmanlandığında yahut hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Antrasit sıkışık ve derin gri tonlarına iye olup çoğu kez mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın bağırsakindeki antrasit minerallerinden antrasit renk tonları ilham alınarak vüruttirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda sıklıkla yeğleme edilir.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir üslup katan gökçe antrasit ile balaban bir etkileşim katkısızlayabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanıvermek habbe umumi tasar çizimına çağcıl bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabilinden antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page